HTML

Szücsike agyszüleményei

Mindenféle, ami az eszembe jut - ha az eszembe jut...

Utolsó kommentek

2010.09.25. 23:24 lezse

Kedves Ismeretlen Vandál!

 

Drága Ismeretlen Vandál Barátom! Azért választottam a neked való üzenetküldés eme furcsa módját, mert fogalmam sincs róla, hogy ki vagy. Az ismeretlenség homályába burkolózol, semmit nem tudok rólad, mindössze egy sportcipő-lenyomatot hagytál magad után. Igaz, azt egészen szokatlan helyen, sokat látott és sokat átélt, piros színű, 16 éves Suzukim tetőlemezén.

Ugye, azt hiszed, marha nagy poén volt amit műveltél. Gondolom, te még most is rohögsz azon, hogy mekkora nagy tettet hajtottál végre, s milyen fasza gyerek is vagy! Valóban az vagy, hiszen hatalmas bátorság és óriási akaraterő kellett ahhoz, hogy sportcipőddel akkorát csapj szegény autóra, hogy a lemez behorpadjon. Esetleg ráálltál és ugráltál rajta egyet? Nem hiszem, mivel csak egy nyomot találtam, s úgy gondolom, nincsen annyi intelligenciád, hogy az artistaképzőbe járj. Márpedig féllábon ugrálni egy autót tetőlemezén - közel az első szélvédőhöz - igazán komoly kihívás még egy cirkuszi művésznek is.

Szóval, drága barátom, remélem jól szórakoztál, amikor lábszagtól bűzlő sportcipődet, munkától nem túl kérges tenyeredve húzva RÁBASZTÁL egy hatalmasat a kocsim tetejére az elmúlt napok valamelyikén, a tatabányai vasútállomás parkolójában. Bátor tetted nyomát valószínű örökre viselni fogja szerencsétlen négykerekűm. Annyira ugyanis nem horpadt be a lemez, hogy elvigyem javíttatni, meg különben is, a karosszérialakatos által kért súlyos ezreket most nem tudom és nem is akarom kifizetni!

Tudod, tisztában vagyok vele, hogy hatalmas bátorság kellett ahhoz, hogy ezt megcselekedd. Gondolom, fogadtál veled hasonszőrű és egykorú (kb 14-16 éves) haverjaiddal, hogy meg mered tenni, s így nyertél egy KISKÓLÁT a pláza emeletén található Mekdonáldszban. Így te lettél a király a bandában, az összes csaj rád bukik mostantól, a srácok pedig félistenként tisztelnek, s megcsókolják lábad (akarom mondani: sportcipőd) nyomát is.

Szóval, te kis szemétláda, remélem, kitomboltad magad, aminek ezúttal az én autóm látta kárát. Kívánom neked, őszintén kívánom, hogy legközelebb olyan ember autójával szórakozz, aki nemcsak verbálisan ró meg tettedért, egy alig néhány tucat ember olvasta blogon, hanem barátaid szeme láttára veri ki belőled a szart.

Azt is tudnod kell, te poénos kedvű fiatal, hogy nemcsak rád vagyok mérges. Még nincs két hónapja, hogy ugyanebben a parkolóban, egy ismeretlen, kedves autóstársam egy másik örök nyomot is hagyott az autómon. Vélhetően az ajtó kinyitásakor méter hosszan meghúzta a karosszériát. Aztán persze, mint aki jól végezte dolgát, elment a helyszínről. Még arra sem futotta jóneveltségéből, hogy egy papírcetlit hagyjon a szélvédőre tűzve: „bocs, te barom, véletlenül meghúztam a kocsidat, sajnálom!” Vagy ahogy mondani szoktam, még annyit sem mondott, hogy bikkmakk...

Szóval, drága sportcipős barátom, gondolom, te is jól tudod, hogy olyan világban élünk manapság, amikor trendi brahiból és készakarva kárt okozni másoknak, a saját, estleg társaink szórakoztatása céljából. És olyan világban élünk, amikor már nem divat felvállalni a felelősséget saját tetteink miatt. Igen, Te vagy az új ember, a szupergyorsra felpörgött, modern világ gyermeke, akinek mindent szabad és aki mindent megtehet, amit csak kigondol. De ezen a helyen megígérem, hogy ha elkaplak, akkor végigdörzsölöm a fejeddel a parkoló betonját, és saját sportcipődet dugom le keresztbe a torkodon! Ja, és természetesen kifizettetem veled a tetőlemez és a vezető oldali ajtó javítási költségeit is.

Üdvözlettel: Egy kissé morcos ismerősöd.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szucsike.blog.hu/api/trackback/id/tr482323380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imposztorék 2010.12.16. 16:29:23

folytatom helyetted:
... és ha megtudom ki vagy, letépem a töködet, belegyömöszölöm a füledbe, kitépem a lábadat és azzal verlek félholtra, de azt még érezni fogod, hogy tökgyaluval a pöcsödet vékony szeletekre vágom, szeletenként sózom, majd megetetem veled. Te kis szarkupac, feltétlen gyufát kellett dugni a garázsom zárjába?

lezse 2010.12.16. 19:04:39

@Nazca: Úgy látom, neked is meggyűlt a bajod a Helyi Menő Csávókkal! A tökgyalus hasonlat nagyon tetszett!!!
süti beállítások módosítása